CHP Rize İl Başkanı DENİZ, Pazar’da

CHP Rize il örgütü Pazar ilçesine çıkartma yaparak esnafı dolaşıp sorunlarını dinlediler. Sorulan sorulara cevap veren CHP heyeti, partilerinin hazırladığı çay kanun taslağını vatandaşlara dağıttı.

SİYASET 19.08.2022 09:56:00 673 0
CHP Rize İl Başkanı DENİZ, Pazar’da

PAZAR-CHP Rize İl başkanı Saltuk deniz konuyla ilgili açıklamasında, “Sabah Pazar ilçemizde Pazarcı esnafı ile çay içip sohbet ettikten sonra Pazar sokaklarında ‘Çay Kanunu’ ile ilgili broşürlerimizi dağıtıp vatandaşlarımızın merak ettikleri soruları yanıtladık” dedi.

Konuyla ilgili olarak CHP Pazar ilçe Başkanı Kazım Balta ise yaptığı açıklamada, “Sabahın erken saatlerinde İl Başkanı Saltuk Deniz ile beraber pazarcı esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledik. Öğleden sonra İl Başkan Yardımcıları Dursun Şişman, Mahmut Bayram Telatar ve İl Genel Meclis Üyemiz Ömer Hocaoğlu'nun katılımlarıyla esnaf ziyaretlerimizi yaptık ve meydanda halkımızla buluştuk. Çay kanunu tekliflerinin karşılaştırmasının yer aldığı broşürleri dağıtıp bilgi verdik ve halkımızın konu hakkındaki görüşlerini aldık. Verimli bir çalışma sonunda halkımızın geçmişe oranla sorunlara daha fazla odaklandığını ve partimizin çalışmalarına olan ilginin günden güne arttığını görmek bizleri mutlu etti” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Pazar AK Parti Teşkilatı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Stand Kurdu

YRP RİZE İLÇE TEŞKİLATINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

AK Parti’den 24 Temmuz Basın Bayramı Ziyareti

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’den Pazar Belediyesi’ne Ziyaret

Pazar İlçesi’nde AK Parti Danışma Meclisi Toplandı