CHP İLÇE KONGRELERİ ARA VERMDEN DEVAM EDİYOR

Artvin’de İl Başkanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda İlçe kongreleri yapılamaya devam ediyor.

SİYASET 26.08.2023 13:53:56 118 0
CHP İLÇE KONGRELERİ ARA VERMDEN DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin’de İl Başkanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda İlçe kongreleri yapılamaya devam ediyor.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktıtan, İl Başkanı Orhan Atan ve İl ve İlçe Belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanları ile partililerin katıldığı Cumhuriyet Halk Partisi 38. Artvin Merkez İlçe Olağan Kongresinde Merkez ilçe başkanlığına, Olgun Gümrükçü yeniden seçildi.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktıtan, İl Başkanı Orhan Atan ve İl ve İlçe Belediye Başkanları ile partililerin katıldığı CHP 38. Ardanuç İlçe Olağan Kongresinde İlçe başkanlığına Hafız Eyüp Uğur seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Şavşat İlçe Kongresinde Şavşat ilçe başkanlığına Mehmet Bora Öztürk seçilirken önceki dönem başkanı İmran Kayaoğlu yeni başkana başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Murgul İlçe Başkanlığı Kongresinde İlçe Başkanlığına Mustafa Kemal Yılmaz seçilirken Yılmaz önceki başkan Mehmet Durmuş’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Borçka İlçe Başkanlığı Kongresinde Hüseyin Merttir başkan seçildi. Bayrağı devreden Vehbi Yılmaz Başkan ve yönetimine değerli emekleri için teşekkür eden Hüseyin Merttürk yeni dönemde devraldıkları bayrağı daha yukarılara çıkartma adına çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI