Tarih: 16.08.2014 16:21

Çelik’ten Erzurum ve Nevşehir kamp değerlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

Çelik yaptığı açıklamada;
İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK.
Öncelikle çok iyi bir kamp dönemi geçirdik.9 günlük Erzurum ve 13 günlük Nevşehir gayet olumlu geçti. Kamplarımızda yapmış olduğumuz transferlerle takımımızı daha da güçlendirdik. Bu sene Pazarspor daha farklı bir futbol oynayacaktır. Yeni transferler uyum sağlamaya çalışıyor. Yaptığımız hazırlık maçları da bu kampın iyi geçtiğini gösteriyor. Bende takımın gücünü görme fırsatı buldum. Birkaç mevkide eksikliklerimiz var.Onları da tamamladığımız da lige iyi bir giriş yapacağımız söyleyebilirim.Biraz zamana ihtiyacımız var.Transferlerin birbirini tanıması ve sistemimizi oturtmak açısından bunları söylüyorum.Geçen seneki sıkıntıya düşmeden birinci ve ikinci yarıda daha iyi takım olacağız.

BULUNDUĞUMUZ GRUP GÜÇLÜ AMA BİZDE GÜÇLÜYÜZ.

Güçlü takımlar var ama bize sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Gruptan ayrılan takımlar da var. Onlarda güçlü. Var olanlarla mücadele edecek güçte bir takımız. Biz güçlü olduktan sonra fark etmez. Biz kendi işimize bakacağız. Çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde devam ettirip hedefimize adım adım yürüyeceğiz.

SAHANIN BİR AN ÖNCE TAMAMLANMASI GEREKİR

Sahamız inşallah bir an önce tamamlanır ve maçlarımızı kendi sahamızda oynarız. Ekim ayının 15 veya 20 sine kadar yetişebileceğini düşünüyorum. Bu arada yapacağımız maçları Rizespor stadında oynayacağız. Sahalarının bize tahsis ettiklerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Sarıyer ve Altay maçlarını Rize’de oynayacağız. Bizim için içeride veya dışarıda fark etmez çıkıp futbolumuzu oynayacağız.

 

KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —