Çekilişte Ev kazanan belli oldu

Artvin Hopaspor tarafından Milli Piyango onaylı düzenlenen kampanya da 23 Nisan günü sona erdi ve Hopa TSO Atatürk konferans salonunda Noter huzurunda yapılan çekilişle hediyelerde sahiplerini buldu.

SPOR 27.04.2024 13:47:00 541 0
Çekilişte Ev kazanan belli oldu

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor tarafından Milli Piyango onaylı düzenlenen kampanya da 23 Nisan günü sona erdi ve Hopa TSO Atatürk konferans salonunda Noter huzurunda yapılan çekilişle hediyelerde sahiplerini buldu.

Hopa’da büyük ilgi gören ve hediyesi de Orta Hopa’da bir daire olan kampanya süresince renkli görüntüler de Hopaspor Resmi sayfasında paylaşılmıştı. Hopa’nın yanı sıra Artvin merkez ve ilçeler ile İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit gibi birçok ilde satışı yapılan biletlerden en son yurt dışında Gürcistan’da da satışı yapılmıştı.

Hopa TSO öncülüğünde STÖ’lerinde sahiplendiği kampanyada STÖ başkanları da ilçede esnafları tek tek gezerek Hopa spora destek amacıyla bilet satışı gerçekleştirmişti.

Artvin Hopaspor tarafından bastırılan 10 bin adet biletin 5 bin 538 adeti satılırken 4.462 bilette kulüpte kalmıştı.

Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan, TSO Başkanı Osman Demircioğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali ve kalabalık bir izleyici topluluğu da çekilişe katılarak çekilişi takip ettiler.

Noter huzurunda yapılan çekilişte 8443 numaralı bilet sahibine ev, 7392 numaralı bilet sahibine telefon, 0894 numaralı bilet sahibine buzdolabı, 4348 numaralı bilet sahibine ise bilgisayar çıktı.

Çekiliş sonrası hediyelerin satılan biletlere mi, yoksa satılmayan biletlere mi çıktığı yapılan inceleme ardından Kulüp tarafından açıklanacağı ifade edildi.


Anahtar Kelimeler: hopa çekilişte ev kazanan belli oldu
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI