BORÇKA BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ORHAN “YENİDEN VARIM” DEDİ.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan CHP’den 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

SİYASET 30.11.2023 12:58:09 568 0
BORÇKA BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ORHAN “YENİDEN VARIM” DEDİ.

Hayati Akbaş

BORÇKA- Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan CHP’den 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Borçka CHP İlçe Başkanlığına adaylık başvuru dilekçesini veren Ercan Orhan neden tekrar aday olduğuna ilişkin açıklama yaptı. Başkan Orhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün sizlere, Borçka'mıza olan bağlılığımı ve hizmet aşkımı bir kez daha ifade etmek istiyorum. 2019'dan bu yana sizlerle el ele vererek yürüttüğümüz çalışmalarla Borçka'mızı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirdik.

Şimdi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, sizlerin desteğiyle tekrar aday oluyorum. Geçtiğimiz beş yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz projeler ve hizmetler, bu güzel ilçemize olan bağlılığımın ve çalışma azmimin bir kanıtı. İkinci bir dönemde de Borçka için çalışmaya, ilçemizi daha da ileriye taşımaya devam etmek istiyorum.

Bu süreçte her zamanki gibi demokratik, adil ve şeffaf bir yarış içinde olacağız. Rakip adaylara da başarılar diliyor, bu demokratik yarışın Borçka'ya yakışır bir şekilde yürütülmesini temenni ediyorum.

Borçka halkının desteği, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Gelecek dönemde de Borçka için çalışmaya, ilçemizi her alanda daha iyi bir noktaya taşımaya kararlıyım. Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Saygılarımla”,


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI