BELEDİYE BAŞKANI TANER EKMEKÇİNİN ACI GÜNÜ

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ağabeyi Kenan Ekmekçiyi kaybetti.

TEFEKKÜR 26.10.2023 12:57:00 117 0
BELEDİYE BAŞKANI TANER EKMEKÇİNİN ACI GÜNÜ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da acı bu defa Ekmekçi ailesine düştü. Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçinin ağabeyi olan Kenan Ekmekçi hayatını kaybetti.

Kenan Ekmekçi için Hopa Merkez Camiinde düzenlenen cenaze törenine Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Cervatoğlu, kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, vatandaşlar ve Belediye çalışanları katılarak Başkan Taner Ekmekçi ve aile bireylerine başsağlığı dilediler.

Kenan Ekmekçinin öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kule dibi Mahallesinde aile mezarlığında toprağa verildi.

Başkan Taner Ekmekçi ağabeyinin toprağa verilmesi ardından yaptığı kısa açıklamada “Kıymetli Ağabeyim Kenan Ekmekçi’yi son yolculuğuna uğurladık. Acımızı paylaşan başta Kaymakamımıza, belediye başkanlarımıza ve tüm dostlarımıza acımızı paylaştıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI