BEKAROĞLU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu seçim çalışmalarına start verdi.

SİYASET 25.01.2014 13:14:14 24 0
BEKAROĞLU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret eden  Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu “seçimlerin barış, huzur  ve şenlik havasında geçeceğini” belirtti.

Rize Valisi Nurullah Çakır ile bir süre görüşen Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu daha sonra Rize Belediyesine geçti.

Belediyede ki makamında Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile bir araya gelen Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, “Rize’de çalışmalar yapıyoruz, sokaktayız. Bir çok hazırlık yaptık. Şimdide bu hazırlıkları insanlara anlatıyoruz” dedi.

Görüşmede Halil Bakırcı, Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’na başarılar diledi. Belediye ziyaretinden sonra esnaf ziyareti yapan Mehmet Bekaroğlu’na halkın ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.

Esnaf ziyareti öncesi yaptığı açıklamada Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, “Rize’de çalışmalar yapıyoruz, sokaktayız, esnaf ziyareti yapıyoruz. Yavaş yavaş ısınma turları bunlar, bir çok hazırlık yaptık. Şimdide bu hazırlıkları insanlara anlatıyoruz” dedi.

Rize’de seçimin barış içerisinde ve şenlik havasında geçeceğini belirten Bekaroğlu, “Yoğun bir programımız var, bu programı uyguluyoruz. Rize’de ki seçimin güzel bir seçim  olmasını diliyorum. Barış içerisinde, huzur içerisinde, şenlik havasında bir seçim  geçmesini istiyoruz ve böyle olacak” ifadelerini kullandı.  

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor