Tarih: 17.12.2019 15:28

Bayan Kuaförden Genç İşsizlere Çağrı

Facebook Twitter Linked-in

Ali Akyıldız

PAZAR-Rize-Pazar’da Bayan Kuaförü olarak işyeri bulunan Derya Taşkıran “ 16 yıldır bu mesleğin içindeyim Bu mesleğe on bir yaşımda başladım” dedi.

Taşkıran “ Müşterilerimizin öncelikli talepleri varsa onu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bize bırakıyorsa biz de kendi yüz şekline, saçına göre şekil veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu mesleğe gençler eskiden olduğu kadar ilgi duymuyorlar. Buna rağmen “ben bu işimi yapacağım” diyenlere de kapımız her zaman açıktır. Severek çalışırsalar, elleri de yatkınsa kısa sürede mesleği öğrenirler ” dedi.

“Bayanlar bakımlarına erkeklere oranla daha dikkat ediyorlar. Fiyatlarımız biraz pahalı geliyor. Bunun standardı budur çünkü tüm kuaförler aynı ücreti alıyor o yüzden yapacak bir şey yok” diyerek sözlerini tamamladı.

Müşteri Dilek Keskin “ benim uzun yıllardır kuaförümdür. Kendisinden memnunum. Kendimi ona teslim ediyorum bana uygun saç kesimi yapıyor. Güler yüzlü oluşu da ayrı bir zevk veriyor bizlere “ dedi.

Tuğba Seferoğlu “ 13 yıldır bu meslekteyim. Çıraklıkla bu işe başladım. Okuyamayan genç kızlara tavsiye ediyorum. Boş gezeceklerine gelsinler bu mesleği öğrenip kendilerine ekonomik katkı sağlasınlar” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —