Başkan Yangın’dan Sezon değerlendirmesi

2023-2024 Sezonunda TFF 3.Lig 2 Grubunda mücadele eden Pazarspor ligde zorlu bir yıl geçirmesine rağmen küme düşmeden sezonu kapattı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 29.04.2024 10:15:00 428 0
Başkan Yangın’dan Sezon değerlendirmesi

Sezonun son maçından sonra açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Yangın, yazarımız Ali Akyıldız’a özetle şunları söyledi:

‘SIKINTILI BİR DÖNEM YAŞADIK’

Sezonun son maçını oynadık. Kısa bir sezon oldu. Takım sayısı azdı.28 haftalık bir sezonu geride bıraktık. İlk 4 maçta puan alamadık. Sıkıntılı bir döneme girdik. Taşkın hocayla birlikte kendimize geldik.3 maçta üst üste gol yemeden berabere kaldık. Golde atamadık ama sonrakinde sahamızdaki maçları kazanarak son haftaya kadar da Play-Off şansımız devam etti. Küme düşme sıkıntısı yaşamasak da bizim gibi birçok takımında puanları birbirine yakın ihtimalide göz ardı etmememiz lazımdı. Geçen haftaki neticeyle de ligde kalmayı garantiledik ama, Play- Off şansımızda kalmadı. Bugünde gördüğünüz gibi ligin son maçında genç bir takımla sahaya çıktık. Ama ben daha fazla gencin takımda yer almasını isterdim.

Rakibin de iddiası olmayınca rahat bir maç oldu. Maçta berabere bitti.

‘EKONOMİK ANLAMDA TARİHİN EN YÜKSEK GELİRİNİ ELDE ETTİK’

“Önemli sezondu ders alınması gereken bir sezondu. Kulüp adına önemli sıkıntılar yaşadığımız, geçmişten kalan sıkıntıların bir anda yönetimin üzerinde olması bize ekonomik anlamda, tarihimizin en yüksek gelirini elde etmemize rağmen çok ciddi borçlar ödeme durumunda kalarak bir sezon geçirmemize neden oldu.

‘DAHA BAŞARILI OLMA ŞANSIMIZ VARDI’

“Bu ekonomik güçle daha başarılı olma şansımız vardı. Beklediğimizin üzerinde çok yüksek bir gelirimiz oldu. Ama geçmişten gelen sıkıntılarımızı çözmeye uğraşırken, bir taraftan da sportif başarıyı yakalamak kolay değil. Bu süreç içinde yönetim kurulu arkadaşlarıma birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

En başta bize destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a teşekkür ediyorum. İyi ki var. Maddi ve manevi önemli destekler verdi. Onun dışındaki sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.”


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI