Başkan ihtiyaçlı aileye konteyner ev hibe etti.

Artvin Belediyesi Aşağı Maden köyünde ihtiyaçlı aileye konteyner ev hibe etti.

İNSAN 12.09.2023 11:04:07 258 0
Başkan ihtiyaçlı aileye konteyner ev hibe etti.

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, sosyal belediyecilik kapsamında Aşağı Maden Köyü Halkından dezavantajlı birey Hasan Kılıç’a konteyner ev yardımında bulundu.

Aşağı Maden Köyü halkından dezavantajlı, kimsesiz Hasan Kılıç’ın ve Köy halkının Köy merkezinde barınabileceği bir ev talep etmesi üzerine, Başkan Elçin, dezavantajlı kimsesiz Hasan Kılıç'a Köy merkezinde barınabileceği konteyner ev temin etti.

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP İl Başkanı Orhan Atan ile birlikte konteyner evin ve anahtarını Hasan Kılıç’a verilmesi için Aşağı Maden Köyüne giden Başkan Elçin, ihtiyaç sahibi hemşerilerimize her zaman imkanlar dahilinde yardımcı olacaklarını belirterek Milletvekili Uğur Bayraktutan, İl Başkanı Orhan Atan ile birlikte evin anahtarını Hasan Kılıç’a teslim etti.

Anahtar tesliminden sonra Başkan Elçin, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, İl Başkanı Orhan Atan ile birlikte Aşağı Maden Köyü halkından vefat eden; Yeter (Lütüfe) İlbeyi’nin taziye evine giderek İlbeyi ailesine taziyelerini iletti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI