Başkan Çakır Canlı Yayında açıkladı. Aday adayıyım

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır ÇAY Televizyonunda katıldığı canlı yayında aday adayı olduğunu açıkladı.

SİYASET 17.10.2023 19:52:09 267 4
Başkan Çakır Canlı Yayında açıkladı. Aday adayıyım

Başkan Çakır Canlı Yayın konuğu oldu

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çay TV de Mustafa Yücel Yazıcı’nın konuğu oldu.

Çakır, Pazar Ticaret Odası çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptıktan sonra ilçenin geri kalışının sebeplerini ilçe Belediyesi’nin görevini tam yapmadığına bağladı.

Sorulan soruya, ' Kentsel dönüşüm çalışmalarının hala yapılmadığını, sosyal donatıların ise olmadığı tarihi bir ilçede yaşıyoruz' diyen Çakır, Bu dönemde Pazar Belediyesi iktidar partisi olmasına rağmen bu nimetlerden istifade edemedi. İlçe büyük kayıplar yaşadı.” dedi.

Çakır, 'Doğal Gaz konusunda çok sıkıntılar yaşandı. Kısmen verilmesine rağmen hala alamayanların şikâyetleri var. Burada da yine Belediye programsız çalışıyor diyerek her konuda Belediye’nin görevini yapmadığını ifade etti.

Çakır, 'Yaş Çay Paralarını üreticiler gidip Ardeşen Bankalarından alıyor.Ben bunu kabul edemiyorum.Üreticiler oradan parasını tahsil edip alışverişini orada yapıp ilçeye geliyor.Bu Pazar’da birlik ve beraberliğin olmadığını gösteriyor.'dedi

Personel hakkında sorulan soruya Çakır, Belediye Başkanı duyarlı olmadığında personelden de fazla bir şey beklemek yersiz olur.diye cevap verdi.

Çakır, toplu taşımacılıkla ilgili soruya ise Belediye’nin toplu taşımacılık yapan bir çalışması bugüne kadar yok. Olmadı. Bu çok büyük bir eksikliktir.'dedi

Ben ilçemizin bu hale gelmesine üzülüyorum.diyerek sözlerine devam eden Çakır, Pazar bizimdir bana pazarı sorduğunuzda bunları söylemek zorundayım.'dedi.

ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Adaymısınız sorusuna Neşet Çakır, 'Ben siyasete atılmayı düşünüyorum.

Vatandaşların büyük teveccüh var. CHP Pazar İlçesi, İl ve Genel Merkez karar verirse,CHP den adayım diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
Sorumluluk
18.10.2023 08:02:11
Ya nasip

yaşar
18.10.2023 11:45:31
hocam bu neyin kini nefreti böyle hemde basın önünde pazarı ve teşkilatı yerden yere vurmanın anlamı yok kahraman olmayada çalışmayın lütfen pazarda yaptıklarınızda ortada inşaat bazında çıkan suları ana yola boşaltmak ne demek yasak değilmi bu ama kendi şahsi işiniz olduğunda yapıyorsunuz evet pazar eksik kaldı doğrudur ama önce çuvaldızı kendinize batırın

Pazarlı
23.10.2023 11:10:40
Doğru isimle Ak Parti ile yola devam. Hiçbir çıkar ilişkisi olmadan menfaat gözetmeden pazarı gençlere teslim etme zamanı geldi de geçiyor. Bırakın onları görelim 15 sene hep aynı isimler ön plandaydı da noldu.

Hudisalı Genç
10.11.2023 13:00:16
Belediye Başkanı Adayımız Furkan NAMLI hem tahsilli hem çalışkan hem beyefendi hem alçakgönüllü hem hayırsever hem yardım sever genç kardeşimizde yok yok genç kardeşimizi seçelim Pazar İlçemize hizmet bekleyelim ondan öteye köy yoktur diğerleri fasa fiso

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI