BASA VATANDAŞLA İÇ İÇE

Başkan Basa ve beraberindeki teşkilat mensupları Pazar ilçesinde vatandaşları tek tek gezdiler.

SİYASET 25.02.2014 08:37:11 66 0
BASA VATANDAŞLA İÇ İÇE
Abdurrahman KARAHAN
AK Parti'den yeniden aday olduktan sonra, dağ taş demeden çalışmaya koyulan AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Ahmet Basa, seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Mahalli idareler seçimleri için çalışmalarını Karadeniz Caddesi'nde sürdüren başkan adayı Basa’ya, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, kadın kolları ile gençlik kolları eşlik etti.

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu anlatan Başkan Basa, “Pazar’ın sorunlarını çözmek için yaptığımız çalışmaları sürdürüyoruz. Yıllardır yığılan sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yapmak isteyip de bu döneme yetiştiremediğimiz projelerimizi tekrar seçildiğimde, halkla birlikte sorunları çözeceğiz. Pazar’ı Pazar’da yaşayan herkesi layık olduğu noktaya getireceğiz. Kim oy verdi, kim oy vermedi buna bakmadan nerede ihtiyaç varsa adaletle oraya hizmet götüreceğiz. Biz bir ekibiz. Birlikte karar alıp halkın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Her gittiği yerde büyük ilgiyle karşılandığını belirten Basa, “Halkın sorunlarını dinliyorum. Sorun varsa çözümü de vardır. Mazeret değil çözüm üreten çok konuşan değil çözüm ve hizmet sunan bir belediye başkanlığı profiliyle yeniden hizmete talibim” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor