Tarih: 24.05.2019 09:00

Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulunun 2019 Yılı III. Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Hayati Akbaş

ARTVİN-Uyuşturucu, alkol, tütün gibi madde bağımlılıkları ile kumar, teknoloji bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıklarla mücadele çalışmalarının yürütülmesi ve kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulan Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 Yılı III. Toplantısı Vali Yardımcısı İdris Akça başkanlığında te Valilik GAMER Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İrfan Akalın tarafından kurumların 2019 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında bağımlılık alanında yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci ve Artvin Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Gazeteci Temel Okur tarafından kendi kurum faaliyetlerini içeren sunumlar kurula arz edildi.

Ayrıca kurulda özellikle metruk binaların tespit edilmesi ve yıkım kararı ile ilgili işlemlerin sonuçlandırılarak yıkımlarının gerçekleştirilmesi, tarihi değeri bulunan veya sit alanı içerisinde yer alan bina ve yapıların restorasyon ve çevreye kazandırma işlemlerinin ilgili kurumların koordinasyonu ile planlanması ve pazaryeri olarak kullanılan alanın aydınlatılması gibi konular üzerinde durulmuş ve bu doğrultuda kararlar alınmıştır.

Toplantıya Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selahattin Güven, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Çiçek, Çoruh Üniversitesinden Akademisyen Cem Alkan, İl Müftüsü Hasan Güneş, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Özner Bilmiş, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Güngör ile kurul üyesi olan diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarından üst düzey temsilciler katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —