Tarih: 25.11.2019 14:56

Ayder “SON BAHAR’ ı yaşıyor.

Facebook Twitter Linked-in

Ali Akyıldız

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı bin 350 rakımdaki Ayder, İlkbahar’da başlayıp Yazın devam eden ve Sonbahar ’da son demlerini yaşayan yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Ayder, mevsimin sona ermesiyle yavaş yavaş boşalmaya başlayınca yoğunluk yerini sakinliğe bıraktı.

Hafta sonu Ayder ’in trafiği de rahatladı. Sokaklar hayvanlara kaldı. Esnaf ise geç saatlerde işyerlerini açmaya başladı.

İstanbul’dan Rize’ye tatil için gelen Mehmet Akyıldız isimli vatandaş “Ayder’i çok güzel buldum. Havası çok değişik. Bugün çok sakin, gerçi daha önce gelmediğim için bilmiyorum pek. Yine de güzel bir yer, görülmeye değer, herkese tavsiye ederim” dedi.

Erzurum’dan gelen Metin Sucu “Yaz yoğunluğu şuanda kalmadı çünkü kış moduna girdi. Turlar bitti, tatil süresi sona erdi. Yine gelenler var ama az var. Ayder ‘in birçok eksikliği var. Altyapı gibi. Sadece Yaz’a değil Kış turizmine de cevap verecek şekilde çalışmalar yapılmalıdır. Bu denli doğal güzelliği olan Ayder ‘in daha güzel olmaya ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —