Tarih: 16.02.2016 10:54

Ankara'da seçim heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği seçimleri için yoğun kulis çalışmaları başladı.

Kamuoyunda ses getirecek hizmetlere imza atacak bir yönetim için kolları sıvayan Ankara’daki Pazarlılar STK larda başarılı çalışmaları ile öne çıkan Cengiz EKŞİOĞLU ile yapılan istişareler sonucu adaylığı kabul etti. 

Mevcut Başkan Faruk ÜST’un aday olmayacağı seçimlerde İlk olarak adaylığını açıklayan Cengiz EKŞİOĞLU oldu.

28 Şubat Pazar günü yapılacağı açıklanan seçimlerde aday olan Cengiz EKŞİOĞLU Halen Milli Eğitim Bakanlığı’nda Maarif Müfettişi olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Tüm Eğitimciler ve Eğitim Müfettişleri Sendikası’nda Genel Sekreter olan Cengiz EKŞİOĞLU ; Ankara Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Cengiz EKŞİOĞLU Önceki dönemlerde RİDEF Yönetim Kurulu Üyeliği ve Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminde de görev almıştı.

Sivil Toplum Kuruluşlarında yaptığı çalışmalarla başarıları ile ön plana çıkan Cengiz EKŞİOĞLU’nun her kesimi kucaklayan bir yönetim kurulunun oluşması için çalışmalara başladığı duyumları alınmaktadır.

Bu dönem birden fazla adayın yer alacağı anlaşılan seçimlerde; Ankara’daki Pazarlıların sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak yönetimin iş başına getirilmesi temennimizdir.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —