Ahmet Basa’dan çok özel açıklamalar

Rize Pazar TV YouTube kanalımızın ilk konuğu Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa oldu.

RÖPORTAJ 5.01.2024 13:12:00 1527 2
Ahmet Basa’dan çok özel açıklamalar

Kaçkar53 imtiyaz sahibi Gazeteci-Yazar Abdullah Uzun, Kaçkar53 haber yazarı Ali Akyıldız ve Gazeteci Cevahir Topaloğlu ile birlikte makamında görüştük.

Kendisine sorduğumuz sorulara içtenlikle cevaplar verdi.

 

Basa ’ya; 

  1. 3 dönem (15) yıl AK Parti’nin bayrağını Pazar İlçesinde dalgalandırmak siz nasip oldu. Bununla Pazar ilçesinde de bir tarih yazdınız. Üst üste 3 dönem Belediye Başkanlığı seçimini kazanan olarak neler demek istersiniz?
  2. Son günlerde bazı sitelerde; “Pazar tarihinde ilk kez üst üste 3 dönem 15 yıl Belediye başkanı olarak görev yapan Ahmet Basa, hizmet ve yatırım anlamında en başarısız belediye başkanı olarak Pazar’ın tarihine geçti. Üstelik iktidar partisinin belediye başkanı olmasına rağmen. Basa, gönül belediyeciliğini iyi yapmasına rağmen Hizmet ve Yatırımlarda hiçbir şey yapmadı. Her alanda sınıfta kaldı “ sözlerine neler söylemek istersiniz?
  3. 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı olacakmısınız? 3 dönem kuralı son günlerde biraz yumuşatıldı. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
  4. 2024 Yerel seçimlerde aday olamadığınız takdirde ne yapmayı planlıyorsunuz? 

Bu ve buna benzer birçok sorulara verdiği cevapları VİDEO kanalımızda izleyebilirsiniz.

 


2.VİDEO
Selcuk Erdoğan
6.01.2024 06:09:12
Üç dönem seçildi şu akbank ve vkarşısı parkelrer niye değişmiyor? Orası rusyami ait nedir yani...

Vatandas
7.01.2024 20:17:13
Onbeş senede . Pazar halkı adına devletten gelen parayı..alınan emlak vergilerini alınan copve atıksu bedelini alınan ruhsat harçlarını .vs devletten gelen bilumum yardimlari nereye harcadın. Bir evden üç kardesi ise aldın.nasil gonulbelediyeciligi.hangi mahalleye park yaptin. Karayolları yer birakmasa parkda yapmazdin.stadin arkasında dev binalar yapıldı nerede oto parkı nerede çocuk parkı. İşte Ahmet baskanin karnesi daha yazayimmi editör kardeş. Sakın biseysoyleme zararvermemek icinyazmiyorum . Ama encok biaileden uckusi belediyede işe alınması çok koydu.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI