2400 rakımda piyanolu klip

Rize’de araç yolunun olmadığı 2400 rakımlı Çiçekli Yaylasının zirvesine piyano çıkaran ekip, yaylayı piyano sesiyle yankılandırarak ‘Engelsiz Çal’ klibini hazırladı.

YAŞAM 5.12.2023 09:23:40 851 0
2400 rakımda piyanolu klip
HABER:ARZU ERBAŞ
Hazırladıkları ‘Engelsiz Çal’ klibi için değişik noktalar seçen yönetmen Oğuzhan Bektaşoğlu, görüntü yönetmeni Ali Kemal Atik, Çamlıhemşin’e bağlı Çiçekli Yaylasını piyano ile buluşturdu. 2400 rakımdaki yaylanın zirvesine yerleştirilen piyano, belli bir noktaya kadar araçla getirildi.

Araç yolu olmayan zirveye ise ekiptekiler piyanoyu taşıyarak çıkarıp indirdiler. Vargit çiçekleri arasında ineklerin yanına yerleştirilen piyanonun başına ise otizmli müzisyen Miraç Kerim Çelik geçti.

Yayla, çekimler süresince piyano sesi ile yankılandı. Ekiptekiler yayladaki eğlenceli piyano macerasınıda kayda aldı. Dünya Engelliler gününde yayınlanan ‘Engelsiz Çal’ klibi ise yayladaki piyona sahnesi ile başladı.
Anahtar Kelimeler:

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ANLAMLI DESTEK

Pazar'da '2025 Aile Yılı' Kapsamında Şehit Aileleri ile Fidan Dikim Etkinliği

Kaldırılan Yapı Sayısı 100'e Ulaştı

Pazar Kaymakamlığı’ndan Huzurevi Ziyareti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde 13. Geleneksel Hamsi Şenliği Coşkusu!

Rize'nin Tanıtımına Güç Katacak Transfer