2023 sezonunu değerlendirdi

Karadeniz bölgesinde 2023 yılında Turizm işletmeciliği yapanlar “sezondan memnun kaldılar”

YÖREDEN HABER 16.12.2023 10:58:54 299 1
2023 sezonunu değerlendirdi

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı doğası ve tertemiz dereleriyle ziyaretçileri adeta büyüleyen Fırtına Vadisi yerleşkesi, cazibe merkezi konumunu sürdürüyor.

Çamlıhemşin’e bağlı ÇAT köyünde ailece işletmecilik yapan Mafratoğlu tesisleri yılın 12 ayı açık kalarak ziyaretçilerini ağırlıyor.

Cancik Dağ evleri işletmecilerinden Asuman Mafratoğlu, Yazarımız Ali Akyıldız'a açıklamalrda bulundu.Mafratoğlu, 'Sezonu Pandemiden sonra çok güzel bir dönem geçirdik. Bölgemize genelde yerliler daha çok geliyor. Araplarda bölgeyi seviyor. Bu yıl geçen yıllara oranla yine ziyaretleri oldu. Kar yağışını daha çok seviyorlar. İşletmeciler olarak Turizmin bu bölgelerde gelişmesi için bazı eksikliklerimiz var, yol bozuklukları gibi biraz daha fazla ilgilenmelerini istiyoruz. Bu yörede doğal varlık alanlarımızın daha da koruma altına alınmasının gelecek için iyi olacağınız düşünüyorum” dedi


Anahtar Kelimeler:
Bir düşünen
17.12.2023 12:29:35
Bölgenin türizmden gerek ekonomik açıdan gerek ülkenin tanıtımı açısından en yüksek dereceden faydalanmak için hizmet anlayışını iyileştirmek lazım. Bu maksatla benzer coğrafik özellikler taşıyan İsviçre örneği iyi etüd edilmeli ve aile işletmeleri desteklenmelidir.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI