125 Grup mensubunun katıldığı 178’inci buluşma renkli geçti

Har ay muntazaman yapılan ve Ankara Rize Grubu’nun 178’inci buluşması, 06.03.2024 çarşamba günü DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 7.03.2024 09:18:00 511 0
125 Grup mensubunun katıldığı 178’inci buluşma renkli geçti

15 YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İrfan COŞKUN; açılış konuşmasında, 15 yıldır aralıksız olarak her ay buluştuklarını, karşılıksız ve menfaate dayalı olmayan bir birliktelikleri olduğunu, bu dayanışmanın her yerde örnek gösterildiğini, daha uzun yıllar bu birlikteliğin devamını diledi.

KAR FESTİVALİ GÜZEL GEÇTİ

Geçen hafta sonu Rize İkizdere’de Kar Festivaline katıldığını, festivalin de çok güzel geçtiğini, Rize’nin her bir yerinin ayrı bir değer olduğunu, ifade etti,

Grupta çeşitli meslek dallarından birçok kişinin bulunduğunu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU’nun da bunlardan biri olduğunu, her zaman kendilerine destek olduğunu, bu nedenle ayrıca teşekkür etti,

RİZELİ EN GEÇ VEKİL AYDEMİR’DE KATILDI

Buluşmaya Türkiye’nin en genç vekili olan Zehranur AYDEMİR de katıldı, AYDEMİR yaptığı konuşmada, Rize’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını, kapısının tüm Rizelilere açık olduğunu, Rize Grubu buluşmalarını çok önemsediğini, daha nice buluşmalarda dayanışmanın güçlenerek devam etmesini diledi.

KADINLAR GÜNÜ PLAKETLERİ VERİLDİ

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle grup mensubu Mehmet ŞAMLIOĞLU tarafından özenle hazırlanan plaketler, Milletvekili Sayın Zehranur AYDEMİR ve Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU tarafından, Prof.Dr. Birsen ÇEKEN, Prof.Dr. Ayten NAMLI, Emriye BAKOĞLU, Vildan ORHAN ALTINEL, Havva EKSİLMEZ,  ve Emel TERZİOĞLU’na takdim edildi.

178.Buluşmanın ev sahipliğini;

Mehmet ŞAMLIOĞLU Adalet Bakanlığı Bakanlık Müşaviri, Mehmet Ali ARSLAN Haberleşme Genel Müdürlüğü Mali İşler Şube Müdürü, Mahmut YÜKSEL Prof. Dr.Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi e.Öğretim Üyesi, Adnan MERT e.Jand.Havacı Binbaşı, Savunma ve Havacılık Uzmanı, Kemal ŞAMLIOĞLU MEB Bakan Yardımcısı, Vural BALCI Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili, Vildan ORHAN ALTINEL Yüksek Mimar, Ercüment ÇOLAK Prof.Dr. Öğretim Üyesi, Ahmet YURTMAN TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanı, Ahmet Misbah DEMİRCAN Kültür ve Turizm Bakanlığı e.Bakan Yardımcısı, Erol ÖKTEN Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü, Bülent SELEK Doç.Dr.İnşaat Yüksek Mühendisi, DSİ Gn.Mdr.Yrd, Bakanlık Müşaviri, Yakup KÖROĞLU Bütikek e.Sahibi, Mehmet DEMİRCİOĞLU TBMM Strateji Geliştirme Başkanlığı Müdür, Seyfullah YILMAZ ETİ Maden Müfettiş, yaptı.

Yaklaşık 125 grup mensubu ve bir çok misafirin katıldığı buluşma içilen Rize Çayının ardından sona erdi.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI