10 bin metrekare arsasını çocukların spor yapabilmesi için Spor Kulübü’ne süresiz verdi.

Kemalpaşa’nın köklü ailelerinden olan Behiç Sonbay, sahilin en değerli yeri olarak gösterilen 10 bin metrekare arsasını Kemalpaşalı çocukların spor yapabilmesi için Kemalpaşa Spor Kulübü’ne süresiz verdi.

SİYASET 4.08.2023 13:27:56 75 0
10 bin metrekare arsasını  çocukların spor yapabilmesi için Spor Kulübü’ne süresiz verdi.

Ramazan Balcıoğlu

KEMALPAŞA-Kemalpaşa’nın köklü ailelerinden olan Behiç Sonbay, sahilin en değerli yeri gösterilen 10 bin metrekare arsasını Kemalpaşalı çocukların spor yapabilmesi için Kemalpaşa Spor Kulübü’ne süresiz verdi.

Bu davranışı ile halkın büyük beğenisini kazanan Behiç Sonbay ve Ailesine sonsuz minnettar olduklarını belirten Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ersal Gümüşkaya ‘Bu son derce önemli bir bağıştır. Kemalpaşa’da boş bir alan bulmak artık imkânsızken bize böyle bir jesti yapan çok değerli büyüğümüz Behiç Sonbay’a minnettarız. En kısa zamanda arazi üzerinde suni çimileme sahamızı yaparak Kemalpaşa’nın hatta Artvin geneli gençlerimizin hizmetine sunacağız. Kemalpaşa’nın çocukları, gençleri sağlığınıza hep duacı olacaktır. Tüm Kemalpaşalılar ve çocuklarımız adına teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Ersal Gümüşkaya daha sonra yönetim kurulu üyeleri ve Genel sekreter Adnan Sonbay ile söz konusu arazide inceleme yaptıktan sonra, arazinin stat olarak düzenlenmesi için çalışmalara da başlandığını açıkladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI