Yüzde yüz seksenbeş zam yapıldı

Rize ilinde sadece Pazar İlçesinde uygulanan Halk Otobüslerde 65 yaş ücretsiz seyahat uygulamasına bakanlık tarafından yüzde yüz seksen beş zam yapıldı.

GÜNDEM 30.05.2023 15:34:04 212 0
Yüzde yüz seksenbeş zam yapıldı

Rize ilinde sadece Pazar İlçesinde uygulanan Halk Otobüslerde 65 yaş ücretsiz seyahat uygulamasına bakanlık tarafından yüzde yüz seksenbeş zam yapıldı.

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, “Zammın çok önemli bir sorunu ortadan kaldırdığını, hatta şoför esnafımızı memnun ettiğini belirtmek istiyorum” dedi.

Yüksel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

“ Rize Bölgesinde sadece Pazar ilçemizde uygulanan Halk otobüslerinde 65 yaş üstü vatandaşlarımızı ücretsiz taşımaya hizmetlerine ciddi bir derecede zam yapılmıştır.65 yaş üstü vatandaşlarımız tekrardan ücretsiz taşımaya devam edilecektir. Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve en iyi şekilde hizmet etme konusunda gereğini yapacağımızın sözünü veriyoruz.

YAPILAN ZAMDAN MEMNUNUZ

Yüksel, “Otobüslerimize yapılan zammın ciddi derecede olması bizleri memnun etmiştir ve çalışmaların devam ettiğinin haberini aldık, bunun için de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Hayırlı uğurlu olsun”.dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI