Yetkilisi Doğal-gaz hakkında bilgilendirme yaptı

Yetkilisi Doğalgaz hakkında bilgilendirme yaptı

GÜNDEM 21.10.2022 14:18:39 135 6
Yetkilisi Doğal-gaz hakkında bilgilendirme yaptı

PAZAR-Pazar İlçesinde ilçe genelinde ve programlar dâhilinde mahallelerde döşemesi yapılan Doğal Gaz boruların, çalışmalarına bir süre önce verilen aradan sonra, Pazar-Ardeşen köprüsünde siparişi verilen ve daha sonra da temin edilerek gelen çelik boruların döşeme işlemlerine başlandı.

PAZARLI FİRMA ARALIKSIZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Rize genelinde Doğal-Gaz döşeme ihalesini alan Pazar’da faaliyet gösteren Irmak Yapı İnşaat LTD Şirketi sahibi Nizamettin Kaboğlu, Rize genelinden program dâhilinde yapılan çalışmaların havalar güzel gittiğinde 12.ayın 15’inde tamamlanacağını söyledi.

Veysel Vardal İlkokulu’na kadar döşenecek olan çelik boruların dün itibarıyla geldiğine ve çalışmalara aralıksız devam edildiğine vurgu yapan Kaboğlu, “Pazar ilçesine öncelik veriyoruz. Havalar iyi gittiğinde Kasım ayı sonunda çalışması yapılan yerlere Doğal-Gaz vermek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın birçoğunun mevcut kalorifer tesislerini iptal edip, doğal gaz tesisatlarını döşediklerini biliyoruz. Mağdur duruma düşmemeleri için aralıksız çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

KABOĞLU BİR DE MÜJDE VERDİ

Yetkili firma sahibi Kaboğlu, bir de müjde verdi. Gelecek mi? Gelmeyecek mi? Endişesi taşıyan bölge hakkında şu ifadelere yer verdi.

Mevcut güzergâhlarımıza CEYHUN Sitesine kadar olan hattı da devam ettirmek için AKSA yöneticileriyle yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Bu yörede ikamet eden vatandaşlarımıza da DOĞAL-GAZ vermek için çalışma alanımızı bu bölgeye kadar genişleteceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Emanetçi
21.10.2022 15:07:24
Ceyhun sitesine gitsin hamidiyede gitsin kirazlik mahallesi imamatip lisesi yönüne gelmesin orası ardesene bağlı

Ilhan bozacı
21.10.2022 16:44:00
Kirazlık yuvam apt.dogal gaza kavuşacak mi selamlar

Bir Düşünen
22.10.2022 21:04:50
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. En kısa zamanda tüm Pazar a doğalgaz bağlantısının gerçekleşeceğini ümit ederim. Sayın Kaboğlunun gayretli çılışmaları ile

Besim Arabacı
25.10.2022 20:58:00
Kirazlık mahallesi seyri deniz evlerine gelecek mi?

Asiye Hemşinli
14.08.2023 12:56:00
Mahallelere ne zaman gelecek. ?Bir takvim yayınlansın. Böylelikle şaibelerin önüne geçilir. Söylenene göre Zafer Mahallesine 6 sene sonra

Asiye Hemşinli
14.08.2023 12:59:45
Zafer mah. Dibine kadar gelip sonlandı. Çok söylentilere neden oldu. Sık sık basın yolu ile çalışmalar duyurulması gerekir.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI