YEREL BASINA ULAŞIMDA %25 İNDİRİM DESTEĞİ

Hopa-Kemalpaşa, Hopa-Arhavi ve Hopa-Artvin arasındaki güzergâhta faaliyet gösteren kooperatiflerle yapılan görüşmeler sonucu bu hatları kullanacak basın mensuplarına %25 oranında indirim uygulanmasına karar verildi.

GÜNDEM 1.02.2022 12:54:43 21 0
YEREL BASINA ULAŞIMDA %25 İNDİRİM DESTEĞİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa-Kemalpaşa, Hopa-Arhavi ve Hopa-Artvin arasındaki güzergâhta faaliyet gösteren kooperatiflerle yapılan görüşmeler sonucu bu hatları kullanacak basın mensuplarına %25 oranında indirim uygulanmasına karar verildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle gerçekleştirilen istişare kahvaltısında basın mensuplarının dile getirdiği ulaşımda indirim sağlanarak basının emekçilerinin desteklenmesi talebi ile ilgi çalışma yaparak Hopa-Kemalpaşa, Hopa-Arhavi ve Hopa-Artvin arasındaki güzergâhta faaliyet gösteren kooperatiflerle bir araya geldi. Başkan Akyürek katılımlarından dolayı kooperatif başkanlarına teşekkür ederek basın mensuplarının talepleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Başkan Akyürek’in yanı sıra Oda Meclis Üyesi ve basın Mensubu İsmet Başar katılarak S.S. 15 No.lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Selahattin Meydan, S.S. 17 No.lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Etem Karabacak, S.S. 18 No.lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ferda Karahan ile bir araya geldi. Yapılan görüşme neticesinde bu güzergâhları kullanacak basın mensuplarına %25 oranında indirim uygulanmasına karar verildi.

Kooperatif başkanları güzergâhlar konusunda yaşanan sorunlar, yolcu fiyatları, yakıt fiyatları ve diğer gider kalemleri ile ilgili minibüsçülerin talepleri hakkında yerel basının daha duyarlı olması ve kendilerine kulak verilmesi gerektiğine vurgu yaptılar. Taleple ilgili değerlendirme yapan Meclis Üyesi İsmet Başar yerel basın mensubu olarak kooperatifleri daha sık ziyaret ederek taleplerini gazetelere taşıyacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı