Yaş Çay Fiyatı 11 TL 30 Kuruş oldu

Geçen yıl 7 lira açıklanan taban fiyata yüzde 64 zam yapılıp 11 lira 30 Kuruş oldu.

GÜNDEM 3.05.2023 17:50:56 92 0
Yaş Çay Fiyatı 11 TL 30 Kuruş oldu

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla memleketi Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge katıldı.

Rize tarihi bir güne daha imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sabahın erken saatlerinde komşu ile ve ilçelerden Rize’ye gelerek alanda kendisini bekleyen yoğun kalabalığı görünce duygulandı ve  hemşerilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Erdoğan burada, 2023 yılı ait yaş çay ve destekleme fiyatını açıkladı. Buna göre 2023 yılı yaş çay alım fiyatı destekleme fiyatı ile birlikte 11 lira 30 kuruş olurken toplamda yüzde 64 artış olmuş oldu.

Erdoğan, “Çay işçilerimizin 4 aylık çalışma sürelerini 6 aya biz çıkardık. İşçilerimizin çalışmadıkları dönemlerdeki sigorta süresini de biz çözdük. Arkadaşlarıma gereken çalışmaları yapmaları içinde talimat verdim. Yeter ki biz aramıza kimseyi sokmayalım dedi”.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde halka hitap ederek milletvekili adaylarını da tanıttı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı