VEKİL BALTA:BİR GURUR VERİCİ BİR TABLO

AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, deprem bölgesine yardıma giden Artvinliler ile sahada karşılaştığını ve canla başla çalışan ekiplerden gurur duyduğunu söyledi.

GÜNDEM 15.02.2023 13:24:52 51 0
VEKİL BALTA:BİR GURUR VERİCİ BİR TABLO

Hayati Akbaş

ANKARA-AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, depremin olduğu günden beri afet sahalarında yardım malzemelerini koordine ediyor. Çalışmalar sırasında Nurdağı’nın Kartal köyünde Artvin ekibi ile karşılaştığını ifade eden Balta, Artvin halkıyla gurur duyduğunu kaydetti.

Duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Balta, şunları kaydetti: “Bugün Artvin adına bir gurur verici bir tablo ile daha karşılaştım. Gaziantep Nurdağı’nda olduklarını öğrendiğim Artvin Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzden gelmiş ekip ile Kartal köyünde karşılaştık. Daha sonra koordinasyon noktasında tüm ilçelerimizden gelmiş 23 kişilik Artvin ekibinin tamamı ile buluştuk. Depremden en çok etkilenen İlçelerden birisi olan Nurdağı’nda, köy köy, kapı kapı yemek, gıda, giysi ve ilaca varıncaya kadar büyük bir şevk ve gönülden yardım ulaştırıyorlar. Allah hepsinden razı olsun.

Artvin’in yardımseverliği ve çalışkanlığının bugün farklı bir tezahürüne şahit oldum. Teşekkürler. Hiçbir iyilik zayi olmaz. Artvin Teşkilatlarımız Afet Bölgesinde. İl Başkanımız başkanlığında bütün ilçelerimizden gelen arkadaşlarımız. Deprem bölgesi Kadirli ilçesinde yaşayan kardeşlerimize mahalle mahalle, köy köy geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak onların yanında olduğumuzu gösteriyorlar. Üzüntüleri paylaşıp sorunlarını aşmada destek sağlıyorlar. Gerek buraya gelen gerek gelemeyip Artvin’den destek sağlayan tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI