Vali Çeber, Gençlerle Söyleşi Programına Katıldı

Rize Valisi Kemal Çeber, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Rize Gençlik Merkezinde gençlerle söyleşi programına katıldı.

GÜNDEM 29.10.2022 10:58:33 57 0
Vali Çeber, Gençlerle Söyleşi Programına Katıldı

Vali Çeber, söyleşi programında gençlerle sohbet ederek, tecrübe ve tavsiyelerini aktardı. Gençlerin ülke gündemi ve geleceğe dair fikirlerini dinleyerek, sorularını cevapladı.

Vali Çeber, gençlerle yaptığı söyleşide Cumhuriyetin önemine değinerek, “Tarih sayfalarına baktığımız zaman eşine az rastlanır bir mücadelenin ve zaferin sonucudur Cumhuriyet. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle tüm imkansızlıklara rağmen ortaya konan bu zafer şüphesiz inancın ve azmin soncudur. İşgal altında ki vatan topraklarını kurtarmak için ortaya koyduğumuz mücadelemiz tüm dünyaya örnek olmuştur.

Sevgili gençler; Cumhuriyetimizin 99. yılını kutluyoruz. Geriye doğru baktığımız zaman kutlu bir medeniyetin temsilcileri olarak tarihimizden aldığımız güçle geleceğe emin adımlarla yürüyerek Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlanıyoruz. Bugün büyüyen ve gelişen bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye’yi izlemekteyiz. Ülkemizde yapılan her yatırım her proje sizler ve geleceğimiz içindir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için durmadan çalışacağız.

Sizlerin azmi ve çalışmalarıyla ülkemiz, gelecek hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir. O yüzden gençlerimiz kendilerini çok iyi yetiştirmeli. Kendinize güvenin, cesur olun ama mutlaka hedefleriniz olsun. Koyduğunuz hedefe doğru giderken karşınıza zorluklar çıkabilir ama mücadele ve çalışma azminizi bırakmadığınız sürece başarıya ulaşacaksınız. Yaptığınız işte dürüst ve samimi olun. Unutmayın ki ülkemizin geleceği sizlersiniz, siz kendinizi ne kadar iyi ve donanımlı yetiştirirseniz ülkemizin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır. Ecdadımızın nice can vererek bize miras bıraktığı bu vatanı daha müreffeh hale getirmek bizlerin omuzlarındaki yüktür” dedi.

Vali Çeber, söyleşi programının ardından gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI