TSO’DAN ANLAMLI BİR ÇAĞRI

Artvin TSO Tebrik çiçeği yerine sokak hayvanlarına bağış kampanyası başlattı

GÜNDEM 10.10.2022 13:02:57 61 0
TSO’DAN ANLAMLI BİR ÇAĞRI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen genel kurulda yeniden göreve seçilen Seçkin Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleri tebrik çiçekleri yerine HAYDİKO’ya bağış yapılmasını için kampanya başlattı. Sokak hayvanlarına destek olmak için başlatılan kampanyada, hesap numarası Artvin TSO resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

8 Ekim 2022 tarihinde Artvin Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan 5 meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirlendiği seçimlerde mevcut başkan Seçkin Kurt 5 sandıktan da galip ayrıldı.

Seçimin ardından ilk tebrikleri kabul eden Başkan ve Yönetimi, önemli bir karar aldı. Tebrik çiçekler yerine hesap numarası paylaşarak sokak hayvanlarına yardım yapılmasını talep etti.

“Tebrik çiçeklerinin bağış olsun” adı altında yapılan başlatılan kampanyada Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu “tebriği için çiçek vb. yollamak yerine HAYDİKO’ya bağış yapabilirsiniz” ifadelerine yer erildi.

Yapılan bağışlar için açılan hesap numarası Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Resmi internet adresi ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI