TOBB 79. GENEL KURULUNA HOPA VE ARHAVİ TSO’DA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kuruluna Hopa ve Arhavi TSO Başkanları da katıldılar.

GÜNDEM 1.06.2023 11:18:51 42 0
TOBB 79. GENEL KURULUNA HOPA VE ARHAVİ TSO’DA KATILDI

Hayati Akbaş

ANKARA-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kuruluna Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, TOBB Delegeleri Talat Parlak ve Cengiz Balta ile Oda Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen genel kurulun ilk gününde TOBB yönetim kurulu üyeleri, oda-borsa başkanları ve delegeleri ile birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.

Genel Kurulun ikinci gününde birlik başkanlığı için oy kullanma işlemi gerçekleştirildi.

ARHAVİ TSO BAŞKANI KESİM’DE GENEL KURULA KATILDI

TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde Oda-Borsa Başkanları ile delegeler Anıtkabir'e ziyarette bulunuldu.

.

TOBB 79. Genel Kurulu'na Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, Meclis Başkanı Serkan Ergin ve Genel Sekreter Nazım Karadeniz katılım sağladı.

HİSARCIKLIOĞLU YENİDEN TOBB BAŞKANI SEÇİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulunda yapılan seçimlerde M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı seçildi. Genel kurulda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi de Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi üyeliğine seçildi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 79'uncu genel kurula, 365 oda ve borsadan delegeler katıldı.4 yıllığına yeniden TOBB Başkanı seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Genel kurulumuz ülkemiz ve iş dünyamıza hayırlı olsun. 365 oda-borsa başkanımız ve delegelerimizin oylarıyla organ seçimlerini tamamladık. Büyük bir aile olarak yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla çalışmaya tekrar başlıyoruz. Yeni seçilen kurullarımızla ülkemize ve iş dünyamıza hizmet vermeyi sürdüreceğiz' dedi.

TOBB 79'uncu Genel Kurulunda TTSO Başkanı Erkut Çelebi de Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi üyeliğine seçildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI