Tarihçi Rıdvan Şükür, Tebriz yolunda

İran kültürünü gezisine devan eden tarihçi Rıdvan Şükür, Tahran – Tebriz arasındaki tren yolculuğu 12 saatte tamamladı. 700 kilometrelik mesafeyi İran Demiryollarının treni ile kat eden Şükür, İran’ı gezenlere tren yolculuğunu

GÜNDEM 25.04.2022 12:57:18 89 0
Tarihçi Rıdvan Şükür, Tebriz yolunda

İran kültürünü gezisine devan eden tarihçi Rıdvan Şükür, Tahran – Tebriz arasındaki tren yolculuğu 12 saatte tamamladı.   700 kilometrelik mesafeyi İran Demiryollarının treni ile kat eden Şükür, İran’ı gezenlere tren yolculuğunu tavsiye etti.  

Bir baştan bir başa İran’ı gezip dolaşan Şükür,  Tahran’dan Tebriz’e giderken farklı olması için demiryolunu tercih ettiğini söyledi. İran trenini oldukça rahat bulan Şükür, iki şehir arasında ki yolculuk mesafesinin 700 kilometre olmasının dışında, ilginç ve farklı bir deneyim yaşamak için bu yolculuğu tercih ettiğini söyledi. Tahran’dan Tebriz’e gitmenin tren yolculuğu ile daha keyifli hale geldiğini söyleyen Şükür, fars kültürünü tanımak için yaptığı bu gezide çok güzel anılar biriktirdiğini belirtti.  Tren yolculuğu içinde yetkililerden yolculuk hakkında bilgi alan Şükür, İran’ı gezenlere tren yolculuğu yapmalarını tavsiye etti.    


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI