ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Artvin Valiliğince, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle “Şehit Aileleri ve Gaziler” onuruna yemek verildi.

GÜNDEM 19.03.2022 16:49:20 86 0
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valiliğince, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle “Şehit Aileleri ve Gaziler” onuruna yemek verildi.

Garnizon Komutanlığı Askeri Gazinoda düzenlenen yemekte konuklarıyla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Vekili Özaydın, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri her zaman başımızın tacıdır. Devlet olarak har daim yanınızdayız. Yurdumuzun selameti uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Gazi ve şehitlerin tarih boyunca sayısız kahramanlık ve destanlara imza attığını belirten Özaydın, bu vatan toprağının asıl sahiplerinin şehit ve gaziler olduğunu dile getirdi.

Yemeğe; şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Özgül, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şentürk Ağırbaş, Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Merve Yavuzdemir katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı