SARP SINIR GEÇİŞ SÜREÇLERİNİ İNCELEDİ

UND Heyeti, Sarp sınır kapısına ziyarette bulunarak ithalat ve ihracat süreçleri hakkında bir dizi görüşme ve inceleme yaptı.

GÜNDEM 9.12.2022 13:01:57 154 0
SARP SINIR GEÇİŞ SÜREÇLERİNİ İNCELEDİ

Hayati Akbaş

HOPA-UND Heyeti, Sarp sınır kapısına ziyarette bulunarak ithalat ve ihracat süreçleri hakkında bir dizi görüşme ve inceleme yaptı.

Gerçekleştirilen saha ziyaretinde, kantar, muayene, sigorta, veteriner ve refakat uygulamaları gibi süreçlerin iyileştirilmesine yönelik tespitlerde bulunuldu.

Kaçkar Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin’i makamında ziyaret ettiler.

UND Heyeti, saha ziyareti ardından, Kaçkar Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin’i makamında ziyaret edildi ve Sarp Sınır kapısındaki saha incelemelerinde tespit ettikleri konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

UND Heyeti adına Yönetim Kurulu üyesi Alişan Ender Topaloğlu, gerçekleştirilen ziyaretteki nazik misafirperverliği ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı Kaçkar Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin’e teşekkür etti.

Sarp Sınır Kapısı ve Bölge Müdürü Ziyaretine UND Heyeti adına UND Yönetim Kurulu Üyesi Alişan Ender Topaloğlu (Demirkol Nakliyat), Trabzon Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı Talat Parlak (Parlak Lojistik), İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Çirkin (UND), İcra Kurulu Üyesi Alpdoğan Kahraman(UND) ve Trabzon Temsilcisi Hakan Demircan (UND) katılım sağladı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI