Rize STK lardan tam destek "YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete ve Yönetim Kurulu ortaklaşa yapmış oldukları açıklamada; “Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen depremler sonucu h

GÜNDEM 10.02.2023 10:43:03 45 0
Rize STK lardan tam destek "YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ"

RTSO YK Başkanı Karamehmetoğlu ve RTSO Meclis Başkanı Mete, yaptıkları açıklamada;

YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete ve Yönetim Kurulu ortaklaşa yapmış oldukları açıklamada; “Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen depremler sonucu hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Yakın bir zamanda benzeri görülmemiş bu felaketin yaralarını hep birlikte saracağız. Bu bağlamda depremin yaşandığı illerde canla başla mücadele eden görevli ve gönüllülerimize kolaylıklar diliyoruz. Her afette olduğu gibi bu süreci de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Odamız olarak Rize İş Dünyası Tek Ses Tek Yürek sloganı ile ilimiz iş dünyasını ayni ve nakdi yardımlara davet ediyoruz. Bu süreçte Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de her aşamada üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam ediyoruz. Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nce tüm Türkiye sathında ayni/nakdi yardımlarda bulunması için gerekli izinleri alarak 1 ay süre ile bir kampanya başlatmıştır. Kampanyaya odamız üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımız katılabileceklerdir. Kampanya için yardımlar, Birliğimizin bu amaca yönelik olarak IBAN’ları aşağıda belirtilen Türk Lirası, Amerikan Doları ve Avro hesaplara gönderilebilecektir. Bu hesaplarda toplanan nakdi bağış tutarları, TOBB tarafından oluşturulan yetkili kurulun denetimi sonrasında kamu otoritesinin belirleyeceği bir hesabına toplu olarak transfer edilecektir. Ayni yardımlar konusunda ihtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere yeni ve kullanılabilir durumda olmak koşulu ile kışlık giyim malzemeleri battaniye vb. Ürünler, ısıtıcılar, çocuk bezi dahil hijyen ürünleri kuru ve saklanabilir gıdalardan oluşan gıda kolilerinin bağış olarak kabul edildiğini hatırlatmak istiyoruz. Toplanan yardımlar afet bölgesindeki AFAD Koordinasyon Merkezlerine ulaştırılacaktır. Şimdiden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen üyelerimize ve herkese şükranlarımızı sunarız. Milletimizin başı sağ olsun.” şeklinde açıkladılar.

Ayni Yardımlar İçin İl Merkezinde: İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Paşakuyu Mh. Sağlık Kompleksi Yanı), Sahil Otoparkı (Çay Bardağı Yanı), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kampüsü, Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İlçelerde Kaymakamlıklarımız tarafından oluşturulan Afet Koordinasyon Merkezleri bu amaçla faaliyete geçirilmiştir.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı