Rize SGK’da pazar mesaisi

Rize SGK, EYT kapsamında emeklilik için başvuranların işlemlerini yetiştirmek için pazar günüde mesai yapıyor. İl Müdürü Mustafa Bakırcı “Müracaat eden hiç kimsenin kaybı olmayacak. Sabır istiyoruz” dedi.

GÜNDEM 17.04.2023 10:07:38 187 0
Rize SGK’da pazar mesaisi
HABER:ARZU ERBAŞ
Rize’de 6 bini aşan EYT yasası kapsamında emeklilik başvurusu için işlemleri yetiştirmeye çalışan SGK’da pazar günleri de mesai devam ediyor. Yaklaşık 1500 kişinin işlemleri tamamlanarak aylıkları bağlanırken diğer başvurular içinde işlemler hızla devam ediyor.

‘MÜRACAAT EDEN HİÇ KİMSENİN KAYBI OLMAYACAK’

Rize SGK İl Müdürü Mustafa Bakırcı SGK’nın tarihin en yoğun dönemini yaşadığını belirterek “Bugün Pazar, SGK personeli çalışıyor. + 1 daha nasıl aylık bağlarız. Tarihin en yoğun dönemini yaşıyor. Akşam ailesiyle dahi iftar edemeyen, kurumda masası başında iftar eden arkadaşlar var. Klavye başında ‘aylığım hala bağlanmadı, benden sonra müracaat edenler bağlandı, az aylık bağlandı’ diye yazanlar bir kez daha düşünün. Son üç yılda aldığımız müracaatı 15 günde aldık. EYT yasalaşmadan özlük hakları yönünde sendikal karar ile bir gün iş yavaşlatma eylemi yapan personelimizi ‘vatan hainleri’ diyecek kadar ağır eleştirenler oldu. Destek vermeseniz de işi bilmeden yaptığınız yorumlar ile hakkımızda asılsız söylemlerde bulunmayın. Helallik isteyin. Müracaat eden hiç kimsenin kaybı olmayacak. Sabır istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı