Rize Grubunun 165.Buluşmasına Ankara Hakimevinde 100 kişi katıldı

Ankara’da görevli Rizeli bürokratların gelenek haline getirdikleri toplu yemek buluşmasının 165.si Ankara Dikmen Hakimevinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 2.02.2023 10:44:16 459 0
Rize Grubunun 165.Buluşmasına Ankara Hakimevinde 100 kişi katıldı

İrfan Coşkun’un modaratörlüğünde Ankara Rize Grubu’nun 165’inci buluşması 01/02/2023 çarşamba günü her zamanki saatinde Ankara Dikmen Hakim evinde gerçekleştirildi,

KİMLER KATILDI

165.Buluşmanın ev sahipliğini; Öner ÖZGÜR İnşaat Yüksek Mühendisi, DDY Genel Müdür Yardımcısı, Yusuf ŞAHİN, İstinaf Mahkemesi 21.Hukuk Dairesi Başkanı, İbrahim KOLCU, Hâkim-HSK Üyesi, Ahmet ÇİÇEKLİ, Yargıtay Üyesi, Serap YANGIN BUYURGAN, Prof.Dr. Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel Sanatlar ve Tasarım Bölüm Başkanı, Cengiz EKŞİOĞLU, MEB Bakanlık Müfettişi, Mehmet Nuri BOSTAN, TBMM Başkanlık Müşaviri, Muhsin YAZICI, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı, Öner ÇALIŞKAN, MEB Eğitim Müfettişi, Bahri KAHYA, Türkiye Diyanet Vakfı 29 Mayıs Eğitim Kurumları Genel Müdürü, Cemil YAĞCI, Prof.Dr. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Yakup YILMAZTÜRK, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişi, Çağrı CANCA, Ankara 3.Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi, İbrahim MÜFTÜOĞLU, Tarım Ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Gn.Müdürlüğü Toprak Koruma ve Değerlendirme Daire Başkanı birlikte yaptı.

YEMEK BULUŞMASINDA ŞU KONULAR ELE ALINDI.

Grubun açılış konuşması Moderatör İrfan COŞKUN tarafından yapıldı.

Grupta gelinen son durum hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yemek buluşmasına mazereti olduğu için katılamayan üyeler hakkında bilgi verildi.

Gruba ve Rize’ye hizmeti olan üyelerin isimleri tek tek okundu.

Ev sahipleri söz alarak günün anlam ve önemine dair, birlik ve beraberliğe dair güçlü mesajlar verildi.

Serap Yangın BUYURGAN akademik hayatını anlatarak, yakın zamanda babaanne olma sevinci yaşadığını grup üyeleri ile paylaştı.

Öner Özgür’den Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgi alındı, yurt dışında yaşadığı tecrübeler grup üyeleri ile paylaşıldı.

DDY Genel Müdür Yardımcısı Öner ÖZGÜR tarafından gruba bu yıl katılan Emel TERZİOĞLU Barış’a plaket takdiminde bulunuldu.

Sadettin KALKAN, çalışma hayatında yaşadığı farklı olayları grup üyelerine anlattı, Münir Demirci’den yine Rize’de yaşanmış fıkra tadında hikayeler dinlendi,

Yemeğe misafir olarak Ankara Barosu Avukatlarından Sabire Meltem BANKO katıldı,

Yaklaşık 100 kişinin katılımı ile gerçekleşen yemek sonrası içilen Rize çaylarının ardından bir sonraki buluşmada bir araya gelmek üzere sonlandırıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI