Rize ekibi görevini tamamlayarak döndü

Rize ekibi görevini tamamlayarak döndü

GÜNDEM 2.03.2023 10:31:55 69 1
Rize ekibi görevini tamamlayarak döndü

PAZAR-“Çocuklar Gülsün Dünya Güzel olsun” sloganıyla Deprem Bölgesinde vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalara katılan Rize ekibi döndü

Yapılan açıklamada; Ülkemizde 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen illerimizde arama, kurtarma, yardım ve benzeri faaliyetler titizlikle yürütülmektedir” ifadelerinin yer aldığı kapsamlı çalışmalarla ilgili şunlar kaydedildi.

25 Şubat-1 Mart 2023 Tarihleri arasında yoğun bir çalışma yaptık.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve gönüllü gençlerle beraber deprem bölgesine giden ekip, Rize’ye dönerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

“Kahramanmaraş ilinde afetzede vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalarda görev yapmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve Gönüllü Gençlerimizle birlikte 25 Şubat - 1 Mart 2023 tarihleri arasında görev almış bulunmakta olup, deprem bölgesinde Afetzedelere ve gençlere yönelik birçok alan sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunduk. Bu kapsamda bir nebze olsun gönüllerde İz bırakabildiysek ne mutlu bize.Bakanlığımız tarafında Türkiye’nin 81’ilinden zaman zaman görevlendirilmeler yapılmaktadır.


Anahtar Kelimeler:
Eray gülhan
6.03.2023 12:16:19
Çok ların sahlık olması kendilerini hiç üzmesi

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI