Rize'de 347 Köyde hizmetler halka sorulacak

Rize Muhtarlar Federasyonu İl Özel İdare işbirliğinde köylere yapılan hizmetlerin yeterli olup olmadığını köy sakinlerine soracağı 50 anket sorusuyla öğrenmeye çalışıyor.

GÜNDEM 23.05.2023 09:57:05 126 0
Rize
Haber :Çiğdem Hacıfazlıoğlu
Rize Muhtarlar Federasyonu yerel yönetimler tarafından köylere yapılan hizmetlerin yeterliliği ve beklentilerini değerlendirecekleri hizmet değerlendirme ve memnuniyet anket çalışması yapıyor.Rize İl Özel İdaresi işbirliğinde yürütülen çalışmada 347 köyde , Federasyona bağlı köy muhtarları aracılığıyla 50 soruluk memnuniyet anketi yapılıyor.

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel anket çaışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi 'Sayın Valimizin öncülüğünde Rize İl Özel İdaresinin Rize’de bulunan 347 köy muhtarlarımız ile hizmet değerlendirme ve memnuniyet anket çalışması yaptık. Yapılan anket kapsamında muhtarlarımızdan, yerel yönetimler ile olan çalışma ilişkilerini değerlendirmelerini istedik. Bu çalışmada köy muhtarlarımızın genel sekreterliğimiz ile ilgili yapılan çalışmalarından memnuniyetlerini değerlendirirken aynı zamanda sorunları konusunda da bilgi sahibi olmayı hedefledik.Bununla birlikte çalışmaların iyileştirilmesi ile ilgili önerilerini aldık.'dedi

Köylerin ve vatandaşların pek çok sıkıntısını muhtarlar öncülüğü ve Rize İl Özel İdaresi’nin özverili çalışmaları ile yoluna koymaya özen gösterdiklerini kaydeden Güzel ' Rize’mizin kalkınmasında, vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesinde ve köylerimizin daha yaşanılabilir bir yerleşim yeri olmasındaki çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Köylerimizdeki alt yapı çalışmalarının yanı sıra eğitim, sağlık, çevre ve sosyalleşme alanlarında da projeler üretiyor köy ile kent arasındaki denge farkını en aza indirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Tüm bunları yaparken, devletimizin kaynaklarını en faydalı şekilde yatırıma ve hizmete dönüştürülmesinde pay sahibi olan genel sekreterliğimiz ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz' şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı