RİDEF ANKARA’DAKİ RİZELİ ÖĞRETMENLERİ BULUŞTURDU

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu, Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediği Organizasyonla, Ankara’da yaşayan Rizeli öğretmenleri Öğretmenler Günü Yemeğinde bir araya getirdi.

GÜNDEM 3.12.2021 15:01:33 58 0
RİDEF ANKARA’DAKİ RİZELİ ÖĞRETMENLERİ BULUŞTURDU

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Adalet eski Bakanı Kenan İpek, Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Danıştay Üyesi (Milli Eğitim eski Bakan Yardımcısı) İbrahim Er, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er, Rekabet Kurumu Başkan Yrd. Haluk Recai Bostan, Çaykur Rizespor eski Başkanı Hasan Kartal, TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyale, TSK Güçlendirme Vakfı Vakıf Hiz.Grup Başkanı Em.Kur.Albay Mustafa Zeki Yağcı, Türk Eğitim Derneği Başkanı Selçuk Pehlivan, Danıştay eski Üyesi Hayrettin Kadıoğlu, Ankara İl Milli Eğitim eski Müdürü Turan Akpınar, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri İrfan Coşkun, MEB Eğitim Ortamları Daire Başkanı Ahmet Berber, MEB Yeğitek Daire Başkanı Emrullah Eren, MEB Temel Eğitim Daire Başkanı Zafer Haşimoğlu, MEB Genel Eğitim Daire Başkanlığı Şb. Müdürü Muhittin Delihasan, RİDEF Onursal Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Bşk Yrd. Süleyman Basa, Çay YK Başkanı İsmail Torlak, Çaytv Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır, TBMM Milletvekili Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Yurtman, TBMM Milletvekili Hiz. Daire Başkan Yrd. Gülgün Koyuncuoğlu, İkizdere eski Belediye Başkanı-Ankara İkizdereliler Derneği Bşk. Hasan Köseoğlu, Altındağ Belediye Meclis Üyesi Fatih Çom, Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Yrd. Hasan Doğan, Trabzon Dernekler Federasyonu ve KARDER Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, Ak Parti Çankaya Başkan Vekili Bülent Aydın, Ankara RİDEF Başkanı Muammer Bostan, RİDEF Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ankara’da görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler RİDEF’in organizasyonunda Kartallar Holding’de Öğretmenler Günü Yemeğinde bir araya geldi.

Programda ev sahibi olarak konuşan RİDEF Başkanı Muammer Bostan, Öğretmenler Gününü kutlamak ve Ankara’daki Rizeli öğretmenlerle Rizeli olan Bakanlık bürokratlarını tanıştırmak için düzenledikleri organizasyona katılan tüm konuklara teşekkür etti. Bostan, öğretmenlere şükranlarını ifade etmek için bu yemeği organize ettiklerini söyledi.

Bir eğitimci olan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak, ayrışma yerine ortak amaçlar doğrultusunda birlikte hareket edildiğinde STK’ların etkinliğinin artacağını söyledi.

Programda faaliyetleri hakkında bir sunum yapan TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Alb. Sadık Piyale, RİDEF Başkanı Muammer Bostan, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Ç.Rizespor Kulübü eski Başkanı Hasan Kartal’a TSK envanterinde bulunan Atak Helikopteri ile yeni tasarlanan uçakların maketlerini hediye etti. Program TRT Sanatçısı Volkan Arslan'ın Karadeniz müzikleri eşliğinde sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI