PTT A.Ş’DE MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) ÖDEMELERİNE BAŞLADI

PTT A.Ş’DE MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) ÖDEMELERİNE BAŞLADI

GÜNDEM 14.01.2020 10:30:24 49 0
PTT A.Ş’DE MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) ÖDEMELERİNE BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin PTT Başmüdürü Gönül Kocaman tarafından yapılan açıklamaya göre, PTT AŞ ile Gelir İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde bugüne kadar PTT işyerlerinden trafik cezası, Ehliyet, Pasaport, Kimlik ile karayolları geçiş ücreti ve idari para cezası tahsilatları yapılıyor.

Geliştirilen yeni bir yazılımla MTV (motorlu taşıtlar vergisi) ile Karayolu Taşıma Kanunu kapsamındaki cezalar da PTT'ye ödenebilecek.

Motorlu taşıtlar vergisinde (MTV) 2020 yılına ilişkin 1. taksit ödeme dönemi başladı.

Hizmet ağının genişlemesiyle birlikte PTT, sunduğu yeni hizmetlerle de vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Artvin PTT Başmüdürü Gönül Kocaman yaptığı açıklamada, 'PTT'nin her geçen gün yenilendiğini ve halka hizmet için değişimlerim ve gelişimlerinin sürekli artarak devam edeceğini belirten PTT Başmüdürü Gönül Kocaman,' PTT'nin kendini yenileyerek zamana uyum sağlama azmi ve gayreti içerisinde yeniliklere devam ediyor. PTT A.Ş. olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyor ve çalışmalarımızdaki temel politikamız; yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti Ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektir dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI