Polis Haftası Kutlamaları devam ediyor

Tüm Türkiye'de Polis Haftası Kutlamaları devam ediyor

GÜNDEM 11.04.2023 11:04:06 52 0
Polis Haftası Kutlamaları devam ediyor

KEMALPAŞA’DA POLİS GÜNÜ KUTLANIYOR

Kemalpaşa’da Polis günü kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Levent Çetinkaya’dan Kaymakam Coşkun’a ziyaret

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Kemalpaşa’da Polis günü kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Levent Çetinkaya’dan Kaymakam Coşkun’a ziyaret

Kaymakam Mesut Coşkun, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Levent Çetinkaya ve görevli emniyet personelini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Coşkun, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü ve 4-10 Nisan Polis Haftası’nı kutlayarak, “mesai mefhumu gözetmeksizin büyük fedakârlıklarla vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar dilerim” dedi..

HOPA’DA POLİS GÜNÜ KUTLANDI

Hopa’da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma tören düzenlendi.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma tören düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Cavit, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, Hopa Protokolü, polis teşkilatı mensupları ve Hopa halkı katıldı.

Törenin Ardından Belediye Başkanı Taner Ekmekçi Emniyet Müdürü Hasan Cavit’i makamında ziyaret etti.

ARHAVİ’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI.

Arhavi’de, Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yıl dönümü törenle kutlandı

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yıl dönüm nedeniyle çelenk töreni düzenlendi. Törene, Arhavi İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur ve çok sayıda polis katıldı. Tören, Arhavi İlçe Emniyet Müdürlüğünün çelenginin Atatürk Anıtı’na konulmasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi. Tören sonunda Arhavi İlçe Emniyet Müdürü BünyaminTemur, emniyet personelinin Polis Haftası'nı kutladı.

POLİSLERDEN KAYMAKAM ÇİMŞİR’E ZİYARET

Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur ve beraberindeki Emniyet Mensuplarını makamında kabul etti.

Kaymakam Burak Çimşir, “Toplumumuzun huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlayan, Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı” kutlayarak, tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

BAŞKAN KURDOĞLU’NDAN İLÇE EMNİYETMÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Polis Haftası nedeni ilçe emniyet müdürlüğüne ziyarette bulundu. Başkan Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur başta olmak üzere tüm ilçe emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı tebrik ederek kendilerine üzerlerinde adlarının yazılı olan kupa bardak hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı