Pazar’da Vatandaş yetkililere seslendi

Pazar ilçesinde yaşayan Süleyman Yüksel adlı vatandaş, yollarının bozuk olduğunu ve bir an önce yapılması için yetkililere seslendi.

GÜNDEM 11.04.2023 13:25:59 43 0
Pazar’da Vatandaş yetkililere seslendi

PAZAR-Rize’nin Pazar İlçesi Mesut Yılmaz İlkokulu’nun eski Hemşin ve Pazar İlçesi Stadyumunun hemen üst kısmından dere yoluna olan bağlantı yolu köstebek yuvasına dönünce, duyarlı vatandaş cep telefonu ile görüntüleyerek yetkililere yapılması için çağrıda bulundu.

Süleyman Yüksel adlı vatandaş, Yolların bozuk ve geceleri aydınlanmanın olmamasından yana çok sıkıntıları olduğunu dile getirerek yetkililere şöyle seslendi.” Aydınlatma yok. Sokaklar yürünemeyecek derecede bozuk. İnşaatlar bitmiş olmasına rağmen yollara bakan yok. Aydınlatma ve parke döşeme işinin acilen yapılması gerekir. Yağmurlu havalarda buralarda hayat duruyor.” Dedi

Yüksel, Bu bölgede yürüyecek yaya geçitlerinin bile olmadığını da dile getirdi.

ŞEHİT NURETTİN KADIOĞLU SOKAĞI

Süleyman Yüksel, ikamet ettiği Cumhuriyet Mahallesine ait Şehit Nurettin Kadıoğlu sokağının da aynı durumda olduğunu söyleyerek “ 5 senedir bu yolu yaptıramadık. Aynı zamanda okul yolu da olan binamızın yanındaki yere beton dökülmesini istiyoruz. Bu yoldan öğrenciler sürekli okula gidip geliyor. Yetkililerden bir an önce bu yolun yapılmasını istiyoruz” dedi.

Yüksel ayrıca, Yağmurlu havalarda ırmakların taştığını ve evlerinin alt bodrum katlarına su bastığını da dile getirerek, “bu ırmak kanalının da açılmasını yetkilerden istiyoruz” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı