Pazar’da 15 Temmuz şehidine anma programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde şehitlerimiz dualarla anıldı.

GÜNDEM 16.07.2022 08:45:26 149 0
Pazar’da 15 Temmuz şehidine anma programı

PAZAR- Anma Programı, İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için cuma namazı öncesi Pazar Merkez Hatuniye Camiinde Mevlid ve Hatim Duası programı ile başladı.

Programda cami görevlileri Kur’an-ı Kerim, ilahi ve mevlit okudu, ilçe müftüsü Recep Şahan, şehadet bilinci ve 15 Temmuz' konulu cuma sohbeti yaptı.

Program ilçe müftüsü Şahan'ın yaptığı dua ile sona erdi.…

ŞEHİT ERHAN DURAL’IN KABRİ ZİYARET EDİLDİ.

Ardından, 15 Temmuz darbe girişiminin 6'ncı yıl dönümünde Pazar ilçesinden şehit Erhan Dural’ın Orta ırmak köyündeki kabri başında anma programı düzenlendi.

İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamalarda “15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında Genel Kurmay Başkanlığı önünde Şehit olan Erhan DURAL, şehadetinin 6. yılında Orta ırmak köyünde bulunan kabri başında anıldı” ifadeleri yer aldı.

Programa; Kaymakam Mustafa Akın’ın yanı sıra, Garnizon Komutan Vekili Hava Ulaştırma Asb. Kd. Çvş. Haldun Kazancı, Belediye Başkanı Ahmet BASA, İlçe Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet ÖZBEK, Ak Parti İlçe Başkanı Adem YILDIZ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Kazım BALTA, İyi Parti İlçe Başkanı Rahmi BİBER, Daire Amirleri, İl Genel Meclis üyeleri Rasim ÇORBACI ve Recep ÜST, Yeninden Refah Partisi İlçe Başkanı Süleyman DURAL, Ticaret Odası Başkanı Neşet ÇAKIR ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan dualarla program sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI