Pazar ve Ardeşen'den Deprem'de arama kurtarma faaliyetlerine katıldılar

Ardeşen ve Pazar’dan Beşir Derneği’nin arama kurtarma ekibine katılan Ali Fuat Eyüboğlu ve ekibi depremde etkilenen Gaziantep İli Nurdağı ilçesindeki vatandaşlara ve enkaz altında kalanlara depremin ilk saatlerinden itibaren yardımcı olm

GÜNDEM 10.02.2023 10:20:54 99 2
Pazar ve Ardeşen

AFAD koordinasyonunda gerçekleştirilen arama kurtarma faaliyetlerine katılım gösteren Beşir Arama Kurtarma ekipleri; Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Adana, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Beşir Derneği ile Gaziantep İli Nurdağı’nda gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetlerinin 9 yaşında bir çocuğu, enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Gencin bulunduğu binanın, 7,7 büyüklüğündeki Nurdağı’nda depreminde yıkıldığı öğrenildi.

Öte yandan depremin 42 ve 44. saatlerinde de enkaz altındaki vatandaşların Beşir Arama Kurtarma ekiplerinin de katılım gösterdiği arama kurtarma faaliyetlerinde sağ olarak kurtarıldılar.

RİZE-PAZAR-ARDEŞEN BEŞİR DERNEĞİ ÜYELERİ DE ÇALIŞMALARA AKTİF KATILDI

Ardeşen ve Pazar’dan Beşir Derneği’nin arama kurtarma ekibine katılan Ali Fuat Eyüboğlu ve ekibi depremde etkilenen Gaziantep İli Nurdağı ilçesindeki vatandaşlara ve enkaz altında kalanlara depremin ilk saatlerinden itibaren yardımcı olmak için, 10 kişilik arama kurtarma ekibi ile yola çıkarak 15 saat sonra Gaziantep Nurdağı ilçesine ulaştılar.

Eyüboğlu kaçkar53.com’a telefonla bağlantı kurarak yaptığı açıklamada “Beşir derneği arama kurtarma ekipleri olarak Gaziantep Nurdağı ilçesindeki enkazlardan 3 canlı, 20 ölü çıkartarak, depremde evleri hasar görmüş halkın gıda ve sosyal destek ihtiyaçlarına destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 4. gün 9 yaşında bir çocuğun canlı olarak enkazın altından çıkmasına vesile olan dernek üyeleri olarak herkese umut oldular” dedi.

Eyüboğlu; “AFAD Koordinesinde çalışmalarımıza deprem bölgesinin farklı yerlerinde devam edeceğiz” diye konuştu


https://youtube.com/shorts/ixkEyj-Q16o?feature=share
Anahtar Kelimeler:
İlknur kılıç
10.02.2023 11:59:12
Allah'ım hepinizden razı olsun yüce yaratanım gücünüzü kuvvetinizi sabrınızi daim etsin tüm yürekli duyarlı kardeşlerimizden Allah razı olsun sizlere duaciyiz Allah'ın sonsuz duası gücü kuvveti Sabri üzerinizde olsun

Basar ust
11.02.2023 14:54:43
Allah cc orada bulunan kardeslerimize saglik sihhat versin sag kalanlara rabbim tez zamanda sagligina kuvusurlar insAllah olenlere Allah rammet eylesin rabbim birdaga boyle veleketleri memleketimize gostermesin aminnnnnnn

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI