Pazar TSO’dan geniş katılımlı toplantı

Pazar TSO’dan geniş katılımlı toplantı

GÜNDEM 30.10.2022 14:17:16 68 0
Pazar TSO’dan geniş katılımlı toplantı

PAZAR-Bir süre önce yapılan seçimlerde Pazar TSO başkanlığına seçilen mevcut başkan Neşet Çakır, ilk toplantısını Rize-Artvin Havalimanı VİP salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya,İlçe kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, TSO başkanı Neşet Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, CHP İlçe başkanı Kazım Balta, MHP İlçe başkanı Bora Haberal, İyi Parti İlçe başkanı Rahmi Biber, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, STK temsilcileri, İş insanı Veysel Atacan, emekli bürokratlar, Siyasi Parti temsilcileri katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını TSO Başkanı Neşet Çakır yaptı. Birlik ve beraberlik vurgusu üzerine yapmış olduğu konuşmasında Belediye başkanının önderlik yapmasının, önümüzde yürümesinin önemine değinerek, bu şeklide çalacak olduğumuz her kapının açılacağını ve bundan da ilçenin kazançlı çıkacağını belirtti.

Ardından Belediye Başkanı Ahmet Basa, çok önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm, deniz dolgusu, Çöp alanı hakkında bilgiler verdi. Ankara’ya gittiklerini burada bakanlarla yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve müjdeli haberleri kamuoyuyla kısa sürede paylaşacağını anlattı.

Veysel Atacan, Palovit ’ten geldiğini, yolun heyelan sonucu kapandığını ve kısa sürede karayollarının açtığını, ardından buraya katıldığını söyleyerek “işte bu şekilde herkes görevini yaparsa işlerin kendiliğinden hal olacağını” dile getirdi.

Emekli Bürokrat Cevat Çiçek,” gençlere önem verilmesini, erken öğrenci yurdunun yapılmasını ve sosyal donatılarının daha da artırılması konularında açıklamalarda bulundu.

Pazarlı Esnaf Cavit Alimoğlu, Kaymakamlık lojmanının şu an bulunduğu yere yakışmadığını mutlaka ilçeye farklı bir yerde lojman yapılması gerektiği konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Basa, tekrar kürsüde konuşmacıların soru ve önerilerine cevap verdi. Ve kendilerine teşekkür etti.

İlçe kaymakamı Mustafa Akın, tüm olumsuzluklara rağmen 100.yıla Pazar çok güzel hazırlanıyor dedi. Deniz dolgusu, Kentsel dönüşüm ve çöp alanı konularında da konuşan Akın, “bence Kentsel dönüşüm deniz dolgusundan önce yapılmalıdır” dedi. Turizme kazandırılan CİH kalesinde yeni restorasyonların yapılmakta olduğunu bu yerin Zil Kale gibi destinasyona açılacağını anlattı.

Toplantılara daha sonra belirli zamanlarda farklı gruplarla devam edileceğini söyleyen başkan Çakır, katılımlarından dolayı da herkese teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI