Pazar Gündemi

Pazar Gündemi

GÜNDEM 30.09.2022 11:15:04 171 0
Pazar Gündemi

Abdullah UZUN

Bu hafta 3 konuyu ele alacağım

  1. RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’ın basın toplantısı
  2. Pazarspor
  3. Pazar’da Doğal Gaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından RTEÜ ye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ile peş peşe 2 kez görüşme fırsatımız oldu.1.görüşmemiz Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Basa’nın da bulunduğu Yüksekokul Derneği olarak “hoş geldiniz” ziyareti, 2.si ise Rize Basını ile Kahvaltılı toplantı.

REKTÖR PROF. DR. YUSUF YILMAZ İLE GÖRÜŞMELERİMİZ

Rektör Yılmaz her iki görüşmemizde de çok “net” konuştu. Yapacak olduğu Projeler hakkında bilgiler verdi. Konuyu daha önce haberlerde okuduğunuzdan dolayı ben tekrardan yazmak istemiyorum. Ama şunu söylemeliyim ki, Rektör basın mensuplarına yaptığı açıklamada” Rize ve diğer illerden Hastanemize gelmek isteyenlerin ilk aklına şu geliyor. Burası Recep Tayyip Erdoğan Araştırma Hastanesi, her türlü imkânların bulunduğu yerdir. Ama öyle mi? Tabii ki, hayır. İşte biz bu düşünceler doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın ismine yakışı bir Hastane yapmak için çalışmalara başladık. İlk hedefimiz sağlıktır. Bunu aşınca 2. Hedefimizi gerçekleştirmek için ayni şevk ve heyecanla çalışacağız. Bu bir ekip işidir. Ekibiniz iyi olursa işlerde iyi olur. Sizlerinde desteği bizim için çok değerlidir” dedi. Buna başka söz eklemiyorum. Bekleyip sonuçları hep birlikte göreceğiz. Ben umutluyum. Sizde umudunuz kaybetmeyin.

PAZARSPOR

6 hafta galibiyete hasret olan Pazarspor nihayet Kupa karşılaşmasında ilk galibiyetini tattı. Tur atladı. Umarım 7. Hafta maçı için Ankara Demirspor deplasmanından da 3 puanla döner.

Hoca değişikliğine gidildiği haberlerini yaptık. Anlaşmaya varılan Kemalettin hoca ile şu ana kadar sözleşme imzalanmadı. Umarım tecrübeli hoca ile varsa sorunlar çözülür ve takımının başında deplasmana onunla gider. Belki bu değişiklik işe yarar ve sıkıntılar da bir nebze azalır. Mustafa hocanın açıklamaları gündem oldu. Hala konuşuluyor. Konu hakkında kulüpten henüz bir açıklama gelmedi. Gelirse onu da sizinle paylaşacağız. Pazarspor bu yıl çok zorlu bir sezon geçirecek. Her şeye rağmen ilçenin bu güzide takımına mutlaka sahip çıkılması gerekir. Bu nasıl olur? O nu da takımı yönetenler düşünsün. Bize akıl danışan yok ki, fikrimizi beyan edelim. Sayın başkan Mustafa Taşkın, tecrübesine dayanarak bu sene bu takımı ligde tutarsa tarihe de damga vurmuş olur. Ama işi de kolay değil bunu da NOT düşelim.

DOĞALGAZ

Bir süre önce Pazar- Ardeşen yolu üzerindeki köprüde bulunan borularla ilgili haber yaptım. Doğal Gaz çalışmaları neden durdu dedik. Aynı gün akşamı çalışmalar başladı. Deme ki, diğer programlar bitti ve kaldığı yerden çalışma başladı. Bizim haberimize karşılık yapılmadı. Zaten Program da varmış ve devam ediyor. Umarım hasretle DOĞAL GAZ bekleyen hat üzerindeki yerleşim birimlerine Kış gelmeden yakıt ulaşır ve soğuktan donmadan kurtulurlar. Ben güveniyorum. Çok hızlı bir çalışma var üstlenen firma gerçekten iyi çalışıyor. Bir an önce bitireceğinden de umutluyum.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI