ORMANCILAR 2023 YILININ İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI YAPTI

Artvin Orman Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya Başkanlığında, 2022 gerçekleşmeleri ve 2023 yılı program değerlendirme toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 16.01.2023 14:00:55 154 0
ORMANCILAR 2023 YILININ İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI YAPTI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya Başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisi ve İşletme Müdürlerinin katılımlarıyla, Orman Bölge Müdürlüğümüz toplantı salonunda 2022 gerçekleşmeleri ve 2023 yılı program değerlendirme toplantısı yapıldı.

2023 yılı program ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, Şube Müdürleri kendi birimiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2023 yılı faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi sırasında karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri tartışılarak her şube müdürlüğünün çalışmaları ayrı ayrı değerlendirilerek, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda program ve hedeflerin tam olarak gerçekleştirilebilmesi için ilgili birimlere gerekli talimatları veren Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya, tüm katılımcılara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI