ÖĞRETMENLERE ANLAMLI HEDİYE...

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu 24 Kasım Öğrenmenler günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere hediye takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

GÜNDEM 25.11.2021 11:48:44 30 0
ÖĞRETMENLERE ANLAMLI HEDİYE...

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu 24 Kasım Öğrenmenler günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere hediye takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Kurdoğlu öğretmenler günü nedeni ile özel olarak hazırlattığı ve üzerlerinde ilçede görev yapan tüm öğretmenlerin adlarının yazılı olduğu kalemleri, okulları ziyaret ederek öğretmenlere takdim etti.

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Kurdoğlu burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş ile bir araya gelerek öğrenmenler gününü kutladı ve kalem hediyesinde bulundu.

Daha sonra Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacılar İlk ve Orta Okulu, Atatürk Ortaokulu, Arhavi İdeal Özel Öğretim Kursu ve Arhavi Özel Koleji’ni ziyaret eden Başkan Vasfi Kurdoğlu burada okul idarecileri ve öğretmenlerle tek tek görüşerek öğretmenler gününü kutladı ve özel olarak hazırlanan kalemleri hediye etti.

Başkan Kurdoğlu ilçemizdeki okul ziyaretlerini sürdürerek öğretmenlerimizle bir araya gelmeye devam edecek.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı