KUŞAK BAĞLAMA VE MEZUNİYET TÖRENİ.

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kuşak bağlama ve mezuniyet töreni öğrenciler, öğretim üyeleri ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi

GÜNDEM 17.06.2022 12:58:21 34 0
KUŞAK BAĞLAMA VE MEZUNİYET TÖRENİ.

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kuşak bağlama ve mezuniyet töreni öğrenciler, öğretim üyeleri ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Arhavi Gösteri Merkezi’nde düzenlenen programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Pelin Turna Güven, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, AÇÜ Yüksekokul Müdürü Fikret Sözbilir, Artvin Çoruh Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Tanju Özkara, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, Arhavi Ticaret Odası Başkan Vekili Osman Özdemir, Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Volkan Yalçınkaya, Arhavi ÇAYKUR müdürü Nihat Yaylacı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, açılış konuşmasını okul birincisi Sevda Yıldız yaptı. Mezuniyet töreniyle birlikte yeni bir döneme başlamanın heyecanını yaşadıklarını belirten Yıldız, eğitmenlerine teşekkür etti.

Ardından Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fikret Sözbilir konuşma yaparak, iş dünyasına adım atmak üzere mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerin yeni hayatlarında başarılar dilediğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında derece alan öğrencilere plaketleri ve mezun olan öğrencilere başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tören öğrencilerin kep atma merasimi ile son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI