KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin düzenlediği ‘Artvin- Batum Medya Buluşması’ programı Artvin’de start aldı

GÜNDEM 12.06.2022 09:24:25 32 0
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Küresel Gazeteciler Konseyi’nin düzenlediği ‘Artvin- Batum Medya Buluşması’ programı kapsamında Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un katılımıyla gerçekleşen yemeğe Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek katıldı.

Yemeğe Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Hopa TSO Meclis Üyesi aynı zamanda Küresel Gazeteciler Artvin İl Temsilcisi Aydın Tatar, Hopa TSO Meclis Üyesi İsmet Başar, yerel gazeteciler, program kapsamında yurt dışından ve Türkiye’nin değişik bölgelerinden Artvin’e gelen 70’e yakın gazeteciyle Küresel Gazeteciler Konseyi’nin düzenlediği Artvin- Batum Medya Buluşması programı kapsamında kente gelen gazetecilerle buluştu.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, basın mensuplarını kentte ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

Artvin’in el değmemiş doğası, zengin flora ve faunası, kültürü, tarihi, Çoruh Nehri ve bu nehir üzerinde kurulan her biri mühendislik harikası barajlarıyla alternatif turizmde her geçen gün adından daha çok söz ettiren bir kent olduğunu dile getiren Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin’in bu doğal güzelliklerinin en iyi şekilde tanıtılarak turizme kazandırılması konusunda basın mensuplarına çok büyük görevler düştüğünü ifade ederek şunları söyledi; “Siz basın mensupları ilimizin turistik değerlerini gezip gördünüz. Gittiğinizde bu güzellikleri gazetelerinizde yazılarınızla, haberlerinizle en iyi şekilde tanıtacağınız düşünüyorum. Bizlerin gönüllü turizm elçisi olmanızı istiyoruz”

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek yaptığı açıklamada ‘Bölgemizin turizm destinasyonlarını tanıtma adına medya temsilcilerine düşen görev büyük. Türkiye’nin sayılı şehirlerinden olan Artvin’i tüm dünyaya tanıtılacağına eminim. Sizleri burada ağırlamaktan onur duyarım. Tekrar hoş geldiniz.’ ifadelerini kullandı.

Program yapılan protokol konuşmalarının ardından davetlilerin medya konusunda yaptıkları değerlendirmelerle devam etti.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek Artvin Valisi Yılmaz Doruk’a Artvin ekonomisi ve turizmine verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI