KEMALPAŞA KAYMAKAMI MESUT COŞKUN GÖREVE BAŞLADI

Son İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kemalpaşa Kaymakamlığına atanan Mesut Coşkun göreve başladı.

GÜNDEM 30.08.2022 13:49:18 625 0
KEMALPAŞA KAYMAKAMI MESUT COŞKUN GÖREVE BAŞLADI

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Son İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kemalpaşa Kaymakamlığına atanan Mesut Coşkun göreve başladı. Kaymakamlık görevine başlayan Kaymakam Mesut Coşkun Hükümet Konağı önünde kurum amirleri tarafından karşılandı. Kurum amirleri ile tanıtım toplantısı yapan Kaymakamı Coşkun, kurum müdürlerinden ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

ŞEHİTLİK VE YAKINLARINI ZİYARET ETTİ.

Kaymakam Mesut Coşkun İlçedeki İlk Ziyaretini Şehit ve Gazi ailelerine yaptı. Kaymakam, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ile beraber şehit Nedim Tatar ve Gazi Aşkın Külünk ‘ün kıymetli ailelerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Kaymakam Gazi Aşkın Külünk’ün şehit babası Mustafa Külünk’ün kabri başında dua etti. Ziyaret edilen şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Mesut Coşkun ailelerle sohbet edip herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Şehit ve gazi aileleri de Kaymakama ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundular. BAŞKAN AKÇİÇEK VE MECLİS ÜYELERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Başkan yardımcısı Arif Lokumcu ve meclis üyeleri Fikret Altunkaya, Fatma Akın, Turan Alper, Zeki Özsoy, Orhan Sancaktutan ve Yusuf Karahan yeni göreve başlayan Kaymakam Mesut Coşkun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Kaymakam Mesut Coşkun bu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI