Karayolları 7/24 görev yaptı

Karayolları 7/24 görev yaptı

GÜNDEM 7.07.2022 13:55:02 36 1
Karayolları 7/24 görev yaptı

PAZAR-Rize’nin Pazar ilçesi Kirazlık Mahallesi balıkçı barınağı kavşağında birsüre önce meydana kazada Gürcistan plakalı 16 ton patlayıcı yüklü TIR, aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak manevra yapmış ve çevrede büyük endişe meydana gelmişti.

Olay yerinde açıklamalarda bulunan Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Karayollarına çağrıda bulunmuş ve bu yerde önlem alınmasını istemişti.

Dün gece geç saatlere kadar Karayolları ekipleri kavşakta çalışma yaparak ilk önlemlerini aldı.

Ardından bugün öğle saatlerinde kavşağa gelen Karayolları çalışanları, bu kez de lambaları takarak,gün boyu  7/24 çalışmalarına devam ettiler.

Konu ile ilgili Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ve yöre halkından Şefik Acıyan açıklamalarda bulundular. Karayollarına 7/24 çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Yüksel ve Kirazlık Mahallesi sakini Şefik Acıyan, umarım bundan sonra kazalar meydana gelmez” dediler.


Anahtar Kelimeler:
Hüseyin Aksoy
7.07.2022 18:47:29
Hayirli olsun Balçova'da yaşayan tüm Rizeliler e hayırlı uğurlu olsun.. şu anda Rizeliler derneğinin üye sayısı kaç.? Ve Kurulma aşamasında yapılan kurul toplantısina Balçova'da yaşayan bütün Rizeliler davet edildi mi?hayirli olsun.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI